Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă CC cu efect de întinerire SPF 10 Revitalizing Supreme (Global Anti-Aging CC Creme) 30 ml

Brand: Estée Lauder Cod: kEL309

Descriere

Grija de pielea perfectă, pigmenți micro inteligent reglează automat la culoarea naturala a pielii atunci când vin în contact cu pielea. Pielea ta va fi mai luminos în acest moment, mai sănătos și mai frumos.

Brand: Estée Lauder

Companie de cosmetice Estee Lauder este numit după fondatorul său, care sa născut în 1906. A început la domiciliu într-un laborator mic în cazul în care produse creme. Când Estee Lauder bazat companiei sale în 1946, era convins că demararea unei mici afaceri. Din acest magazin mic, cu toate acestea, în 50 de ani, el a devenit o companie de cosmetice gigant, care vinde produsele sale în o sută optzeci de țări și, prin urmare, printre cele mai mari companii de cosmetice din lume.

Pentru compania Estee Lauder vorbește produse atât din rândurile cosmetice si parfumuri care reprezintă calitate și de lux și îndeplinește în mod unic în motto-ul fondatorului că "Fiecare femeie poate fi frumoasă."

Pentru a vă înfrumuseța, de asemenea, produse pentru îngrijirea pielii, produse cosmetice decorative Estee Lauder Double Wear, sau cel mai bine vandut din lume avansată de reparare, care a câștigat premiul pentru cel mai bun produs 2,007 din lume pentru îngrijirea pielii? De asemenea, doriți să încercați produsele prezentate fețele ca Paulina Porizkova, Elizabeth Hurley și Gwyneth Paltrow? În acest caz, ajunge pentru cosmetice marca Estee Lauder, și tu pot experimenta dovada afirmației că fiecare femeie poate fi frumoasă.

Estée Lauder
zile
:
ore
:
minute
:
secunde