Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Cremă de corp cu ulei de cânepă Hemp ( Body Cream) 50 ml

Brand: Nautica Cod: kSX017

Descriere

Cremă de corp cu ulei de cânepă este destinat tuturor tipurilor de piele. Este absorbit rapid și este un produs vegan. Hidratează intens pielea lăsând-o hrănită, netedă și moale. Conține ingrediente din agricultură organică controlată și uleiuri esențiale naturale.

Brand: Nautica

Cosmetice naturale austriece fondat în 1965, este singurele produse naturale din 2007, deține un LACON certificat. Lacon este institut austriac de testare acreditat care se ocupă cu controlul complet și certificare a produselor ecologice și ferme. Producția se bazează pe tradiție și dovedite rețete. German de testare ÖKO care clasifică produsele în categorii în funcție de calitatea, produselor etichetate Unt de Shea crema de corp cu shea unt de rating de "gut sehr", ceea ce înseamnă foarte bun. Cosmetice contin parafine și nu a fost testat pe animale!

Nautica
zile
:
ore
:
minute
:
secunde