Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crema de maini de regenerare și masca într-un singur (Regenerarea cremă de mâini) 75 ml

Brand: Juvena Cod: kJU4714

Descriere

Cremă regenerativă de consistență și mască nutritivă cremă într-o singură. Conține complex natural de luminare, extract de miere și filtre UVA / UVB.

Brand: Juvena

Istoria companiei JUVENA începe în 1954, când laboratoarele elvețiene a inceput sa produca cele mai înalte produse cosmetice de calitate. Numele său provine de la "Juvenal" Latină - tinerețea și frumusețea tineresc sau simbolizand. De la începutul nume asociat Juvena munca de cercetare neobosit și căutarea constantă pentru substanțele prețioase în produsele sale cele folosește societatea. Deja în 1956, compania elvetiana a dezvoltat primul din lume așa-numitele. "Cream Light" și primatul include, de asemenea, utilizarea de protectie solara filtru de protecție în îngrijire a pielii (1972). Anul 1997 a fost marcat de introducerea a pielii proprii Coenzima Q10 în concentrații mari, iar în 2002 a apărut un exclusiv de proteine ​​frumusete rara perla, ale cărei ingrediente sunt extrase din perle reale sunt folosite pentru intinerirea vizibila a pielii mature. Cosmetice Juvena lauda de calitate și exclusivitate lor, satisfăcând chiar și cele mai exigente clienti. Efectul medicamentelor este vizibil dupa primele aplicații și mirosul lor delicat este atât de fermecător încât va rămâne pentru totdeauna fidel perfecțiunea precis elvețian. Nici un produs Juvena nu sunt testate pe animale.

Pentru o mai bună orientare în rândurile individuale de cosmetice JUVENA pentru fiecare dintre ele prezinta intervalul de vârstă recomandat pentru care este destinat Series. Desigur, este important să se țină cont de faptul că vârstele pielii fiecare femeie de diferit și rapid determina intervalul corespunzător este foarte individuală.

Juvena
zile
:
ore
:
minute
:
secunde