Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Gel energizant pentru bărbați MEN (Energizing Formula Anti-Fatigue Express Refresher) 75 ml

Brand: Shiseido Cod: kSH039

Descriere

Gel oferă băuturi răcoritoare piele de sex masculin, ceea ce duce imediat pentru a minimiza semnele de oboseală și reîncărcați pielea cu noua energie. După utilizare, pielea este vizibil consolidat și hidratat optim. Ideal pentru utilizarea după o noapte când dormi doar câteva ore! Produsul este non-comedogenic (nu va bloca porii). Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Brand: Shiseido

Compania a fost infiintata in Shiseido 1872. Shiseido are un spirit de pionierat, care, în filozofia mea combină estetica si cultura de știința occidentală și tehnologiei orientale. Acest lucru a dus la cea mai veche companie de cosmetice din lume care pune accent maxim pe calitatea produselor lor. Fondatorul său deschis în Japonia la momentul prima farmacie de tip occidental. Combinația neobișnuită a produselor farmaceutice și cosmetice într-un singur loc a fost un succes. Printre primele produse a fost dominată de pulbere de culoare bej fata, care a fost revoluționar, în timp ce cea utilizată în acest timp femeile japoneze pulbere de culoare albă în mod substanțial. Cosmetice Shiseido a devenit foarte de dorit.

Re-intra pe piata farmaceutica, Shiseido a decis în 1987 pentru a îndeplini cererile în creștere ale consumatorilor și să îndeplinească o filosofie comună de "a contribui la sănătatea umană". Acest lucru a dat naștere la mai multe linii noi în zona de facial, corp și păr cosmetice. Shiseido parfum este o secțiune separată. În 1988 a fost introdus 6 produse de piele, în principal produse farmaceutice pentru uz extern ca produse de auto-vindecare retea nationala de magazine.

Oferă în prezent marca Shiseido selecție de mai mult de 46 de produse, inclusiv chiar si cele dezvoltate în colaborare cu alte companii farmaceutice sunt oferite în mai mult de 8300 de magazine in intreaga lume. Printre cele mai căutate după include o serie de ingrijire de lux pentru tenul matur Shiseido Benefiance. Shiseido Cosmetice oferă o gamă completă de produse, de exemplu, încercați Shiseido machiaj. Mark nu uită de om, Shiseido Men a pregătit o serie specială, care oferă, printre altele, de exemplu, modelarea gel pe burtă pentru barbati, crema hidratanta pentru barbati, sau lotiune de bronzare special pentru bărbați.

Bucurați-vă și vă simțiți un lux adevărat.

Shiseido