Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Sampon pentru îngrijirea părului Neuro Care (HeatCTRL Shampoo)

Brand: Paul Mitchell Cod: kDKR6380
Variante produs (1):

Descriere

Samponul de îngrijire conține tehnologia HeatCTRL ™ care protejează părul de efectele căldurii în timpul suflării și călcării. previne deteriorarea părului și îl lasă strălucitor și moale.

caracteristici:

  • Spală și curăță ușor părul
  • Îndepărtează murdăria și reziduurile din produsele de coafat din păr
  • asigură părul cu protecție termică
  • protejează culoarea părului împotriva spălării
  • nu conține parabeni.

Cum să utilizați

Se aplică pe părul umed, se spumează și apoi se clătește.

Brand: Paul Mitchell

Marca Paul Mitchell a fost fondat în 1980 de Paul Mitchell stilist și specialist în marketing John Paul DeJoriaou. Ei au creat un produs revoluționar și unic, care sunt vândute în 80 de țări. Produsele lor reflectă frumusețea, dorința de schimbare și energia de viață pozitivă. Produsele de îngrijire a părului sunt disponibile pentru oricine care vrea să schimbe înfățișarea lui și, în același timp, se deda reale de calitate. Pentru a marca raportul Jenifer Aniston, Charlize Theron, Rihanna, Jack Nicolson sau chiar Tom Cruise.

Paul Mitchell
zile
:
ore
:
minute
:
secunde