Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Set cosmetic Regina de gheață

Brand: Bomb Cosmetics Cod: kBOC013

Descriere

Un alt set de cadouri de lux, Ice Queen cu produse originale și fabricate manual este aici. Bucurați-vă de o baie hidratantă, unde puteți inspira ingrediente din plante, fructe sau flori. Experiența dvs. va fi sporită de un spectacol unic în timpul dizolvării bombei în baie. Fiecare produs este pentru o  singură baie.

Toate Bombele Cosmetice Bomb Cosmetics sunt fabricate din ingrediente naturale importate din întreaga lume, astfel încât acestea sunt blânde pe pielea sensibilă și înmoaie perfect apa. De asemenea, contin uleiuri esentiale pure care vă hrănesc pielea si imbunătătesc perfect starea de spirit.

Incanti-i pe cei dragi.

Setul include:

  • 1x spumă de baie
  • 1x săpun glicerină
  • 1x bombă de baie
  • 1x bloc
  • 1x cos

 

Brand: Bomb Cosmetics

Inițial, compania a avut ideea de a introduce aromaterapie pentru uz zilnic. Astfel de produse cosmetice naturale, care nu vor fi doar distractive, ci și captivante. Puterea armoniei și relaxării este asigurată de uleiuri esențiale 100% pure. Produsele cosmetice originale, lucrate manual nu sunt testate pe animale, majoritatea ambalajelor sunt fabricate din materiale reciclabile. Sclipici biodegradabile.

Bomb Cosmetics
zile
:
ore
:
minute
:
secunde