Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Calendar Advent Hello Winter

Brand: Accentra
Calendarul de advent Hello Winter conține 24 de piese unice, în fiecare zi, un alt cadou. Cu fiecare fereastră deschisă va fi geanta de cosmetice mai bogată iar Crăciunul mai aproape. Calendarul de… Descriere și parametrii

Descriere

Calendarul de advent Hello Winter conține 24 de piese unice, în fiecare zi, un alt cadou. Cu fiecare fereastră deschisă va fi geanta de cosmetice mai bogată iar Crăciunul mai aproape. Calendarul de advent Accentra va transforma fiecare zi de advent într-un mic Crăciun. Fiecare fereastră ascunde produse cosmetice preferate - ajutoare practice care vă vor ajuta pe drumul spre frumusețe - dar și mici cadouri pentru plăcere. Așteptați cu nerăbdare Crăciunul împreună cu noi.

Calendar Advent Hello Winter

24 de surprize sub formă de produse cosmetice - cadouri, cosmetice decorative, cum ar fi, de exemplu - 1.gel de dus, 2. inimi dizolvabile in baie, 3.ruj, 4. piatră ponce,5. săpun, 6. creion pentru linii de ochi, 7. săpun 8 . șampon pentru păr, 9. pila de unghii, 10. separator de degete 11. ascuțitoare, 12. confetti de baie,13. săpun , 14.balsam de buze, 15. perie, 16. loțiune de corp, 17. burete pentru spălare, 18 sare de baie. 19. luciu de buze ,20.oglindă, 21. cremă pentru mâini și unghii, 22. ruj, 23.aplicator, 24. farduri de ochi.

ADVENT CALENDAR pentru adulți - întoarceți-vă in copilărie, și așteptați in fiecare zi cu nerăbdare o nouă surpriză mică. E un gând minunat nu ?, De ce să nu îl îndepliniți cu CALENDARUL nostru de Crăciun.. Dacă vă este pasă de aproapele dvs. ,atunci inspirați-vă