Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Calendar Advent House

Brand: Accentra
Calendarul de advent House de la marca conține 24 de piese unice, în fiecare zi, un alt cadou. Cu fiecare fereastră se va deschide în ziua de Crăciun mai aproape. Fiecare fereastră ascunde produse… Descriere și parametrii

Descriere

Calendarul de advent House de la marca conține 24 de piese unice, în fiecare zi, un alt cadou. Cu fiecare fereastră se va deschide în ziua de Crăciun mai aproape. Fiecare fereastră ascunde produse cosmetice preferate - ajutoare practice care vă vor ajuta pe drumul spre frumusețe - dar și mici cadouri pentru plăcere. Așteptați cu nerăbdare Crăciunul împreună cu noi.

Calendarul Advent House conține:

1.gel de duș, 2.fizzer, 3. separator de degete, 4.săpun, 5.sampon ,6.perie pentru unghii, 7.pila de unghii, 8.perle de baie, 9.burete , 10.sare de baie, 11.fizzer, 12.săpun, 13. balsam de buze,14.lotiune pentru corp, 15.oglinda, 16.confetti de baie, 17.fizzer, 18.sapun, 19. piatră ponce,20.crema pentru mâini si unghii,21.pila de unghii, 22.săpun,23.foarfece pentru unghii,24.luciu de buze.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde