Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crema de corp cu miros de rodie și unt de shea Romantic Vintage Body Cream 300ml

Brand: Accentra
Crema de corp într-un borcan decorativ cu miros de rodie și unt de shea are grijă de pielea ta. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de produse cosmetice.… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de corp într-un borcan decorativ cu miros de rodie și unt de shea are grijă de pielea ta. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de produse cosmetice. Parfumul este irezistibil. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

Caracteristici:

  • îngrijește pielea,
  • hidratează și înmoaie pielea.
  • lasă pielea moale la atingere,
  • miroase frumos.

Aplicați crema pe piele și lăsați-o să se absoarbă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde