Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă pentru mâini si unghii Romantic Dreams (Hand & Nail Cream) 60 ml

Brand: Accentra
Crema este livrată prin selecție aleatorie. Îngrijirea intensivă hidratantă ,pentru mâini și unghii se usucă repede și se absoarbe ușor. Este realizat din rețetă germană de înaltă calitate, cu efecte… Descriere și parametrii

Descriere

Crema este livrată prin selecție aleatorie.

Îngrijirea intensivă hidratantă ,pentru mâini și unghii se usucă repede și se absoarbe ușor. Este realizat din rețetă germană de înaltă calitate, cu efecte benefice asupra pielii. Nu numai că miroase bine, dar si va încânta iubitorii de băi, si după prima utilizare veți avea mâini minunat mătăsoase și îl veți îndrăgi imediat. Această cremă este potrivită pentru orice geantă. Cremele nu sunt testate pe animale,nu sunt folosite nici produse de origine animală, astfel încât este 100% vegan și fără parabeni.

Aplicați pe pielea curată a mâinilor și întindeți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde