Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de duș și de baie cu arome de afine Vintage romantic (Bath & Shower Gel) 200 ml

Brand: Accentra
Duș și Baie Pompa Gel cu arome de afine are grijă de pielea ta. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. parfum de afine este irezistibil. Nu numai că… Descriere și parametrii

Descriere

Duș și Baie Pompa Gel cu arome de afine are grijă de pielea ta. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. parfum de afine este irezistibil. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

Caracteristici:

  • spală și curăță delicat pielea,
  • hidratează,
  • lasă pielea moale si parfumată,

Aplicați gelul de duș pe pielea umedă, spumați și apoi clătiți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde