Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lapte de Corp cu miros de magnolie Heart Cascade (Body Lotion) 200 ml

Brand: Accentra
Laptele de corp cu miros de magnolie va deveni un cadou frumos plin de relaxare si o aromă plăcută si va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Parfumul de magnolie este irezistibil. Nu numai că… Descriere și parametrii

Descriere

Laptele de corp cu miros de magnolie va deveni un cadou frumos plin de relaxare si o aromă plăcută si va încânta fiecare iubitor de spa și băi. Parfumul de magnolie este irezistibil. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos.

Caracteristici:

  • îngrijește pielea,
  • hidratează și regenerează,
  • lasă pielea moale la atingere,
  • cu un miros plăcut.

Aplicați pe piele ori de cate ori este nevoie si lăsați să se absoarbă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde