Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Săpun solid cu lapte de oaie și unt de shea Poezie de flori (Sheep Milk Soap) 100 g

Brand: Accentra
Bucata de săpun Poezie de flori cu lapte de oaie si unt de shea învăluie pielea pentru a mirosi trandafirii. Săpunul este realizat manual. Este ambalat într-o folie transparentă, cu o etichetă de… Descriere și parametrii

Descriere

Bucata de săpun Poezie de flori cu lapte de oaie si unt de shea învăluie pielea pentru a mirosi trandafirii. Săpunul este realizat manual. Este ambalat într-o folie transparentă, cu o etichetă de hârtie pe partea de sus. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa și băi. 

Caracteristici:

  • spală și curăță delicat pielea,
  • hrănește și catifelează.
  • nu usucă pielea.
  • o lasă moale si proaspătă.
  • potrivită ca un cadou

Aplicați gelul de duș pe pielea umedă, masați și apoi clătiți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde