Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou Body Luxury Warm Vanilla & Lime Blossom (Bath Set)

Brand: Accentra
Pachet: ambalaj cadou transparent cu model de pene maro-aurii. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa si băi. Aroma acestor produse este irezistibila. Nu… Descriere și parametrii

Descriere

Pachet: ambalaj cadou transparent cu model de pene maro-aurii. Cadoul frumos plin de relaxare și arome plăcute va încânta fiecare iubitor de spa si băi. Aroma acestor produse este irezistibila. Nu numai că miroase minunat, dar poate fi si un cadou frumos. Pachetul ambalat ca cadou vă economisește griji cu privire la legarea panglicii și ambalare.

Aroma: vanilie fierbinte si flori de limetă.

Setul include:

  • Gel de duș Body Luxury Warm Vanilla & Lime Blossom (Shower Gel) 120 ml
  • Loțiune de corp Body Luxury Warm Vanilla & Lime Blossom (Body Lotion) 120 ml 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde