Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lampă pentru aromaterapie Fluturi

Brand: Albi
Lampa practică din ceramică cu un model romantic de fluturi pentru ceara parfumată Heart and Home este un decor delicat, cu o utilizare practică. Designul decent, dar modern al acestei lămpi, care… Descriere și parametrii

Descriere

Lampa practică din ceramică cu un model romantic de fluturi pentru ceara parfumată Heart and Home este un decor delicat, cu o utilizare practică.

Designul decent, dar modern al acestei lămpi, care dispune de un bol pentru ceară parfumată va fi apreciat de proprietarii camerelor de diferite stiluri. Nu este doar un decor frumos, dar, de asemenea un accesoriu practic.

Înălţime: 10 cm.

Așezați lampa pe o suprafață dreaptă, stabilă si neinflamabila, departe de alte surse de căldură și de obiecte inflamabile. Introduceți ceara parfumată în bol, lumânarea neparfumată de ceai in partea de jos a lămpii și aprindeți lumânarea. Ceara parfumată se dizolvă și începe să miroase. La înlocuirea lumânării lăsați lampa să se răcească și ceara să se întărească complet. Lampa apoi se încălzește ușor și ceara alunecă din bol. Ceara naturală de soia își poate schimba caracterul și aspectul vizual (de exemplu, în funcție de temperatura camerei). Aceste modificări nu afectează arderea și parfumarea camerei.