Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lumânare parfumată Grepfrut si coacăze negre 52 g

Brand: Albi
Un cocktail de vară revigorant și tonifiant de grepfrut rosu și coacăze negre ușor acre. Miros frumos si ecologic- asa sunt lumânările premium Heart & Home. Sunt fabricate din ceară de soia, care… Descriere și parametrii

Descriere

Un cocktail de vară revigorant și tonifiant de grepfrut rosu și coacăze negre ușor acre.

Miros frumos si ecologic- asa sunt lumânările premium Heart & Home. Sunt fabricate din ceară de soia, care vă va parfuma casa minunat. Relaxați-vă cu sentimentul că ați contribuit la faptul că natura noastră rămâne frumoasă.

Iluminează și parfumează casa dvs. până la 15 de ore.

Greutate: 52 g
Diametrul lumânării: 4 cm
Înălțimea lumânării: 4,5 cm

Odată cu timpul arderii crește intensitatea mirosului. Nu lăsați lumânarea aprinsă pentru mai mult de patru ore. Nu mișcați lumânarea atunci când ceara este dizolvată și nu o lăsați aprinsă în curent.

Este indicat să așezați lumânarea în sfeșnic.