Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apa de parfum Fleurs De L`Himalaya

Brand: Rituals
Apa de parfum pentru femei Fleurs De L`Himalaya pictează un portret al vântului blând care trece pe peisajul liniștit și senin al munților din Himalaya în sfântul Tibet. Aroma puternică de orhidee… Descriere și parametrii

Descriere

Apa de parfum pentru femei Fleurs De L`Himalaya pictează un portret al vântului blând care trece pe peisajul liniștit și senin al munților din Himalaya în sfântul Tibet. Aroma puternică de orhidee sălbatică se combinată ușor cu cea sofisticată de bujor d Himalaya și se completează cu o notă fină de mosc de bumbac.

Parfumul se aplică pe punctele de puls, cum ar fi după urechi, la încheietura mâinii, la coate și pe gât. Lăsați să se usuce.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde