Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apă de parfum pentru bărbați Nuit D`Azar

Brand: Rituals
Apa de parfum pentru bărbați Nuit D`Azar a fost creată în anul 2018. Scufundați-vă în tradițiile bogate seculare, pentru că fiorul de coacăze negre este irezistibil. Parfumul mai conține pelin,… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Apa de parfum pentru bărbați Nuit D`Azar a fost creată în anul 2018. Scufundați-vă în tradițiile bogate seculare, pentru că fiorul de coacăze negre este irezistibil. Parfumul mai conține pelin, ghimbir, nucșoară, note lemnoase și vetiver.

Parfumul se aplică pe punctele de puls, cum ar fi după urechi, la încheietura mâinii, la coate și pe gât. Lăsați să se usuce.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde