Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fard de obraz Blush Couture nuanță Golden Twenties - Limited Design 10 g

Brand: Artdeco
Fardul de obraz tricolor Blush Couture oferă o combinație perfectă de trei culori care se potrivesc cu fiecare ton al pielii. Creați un ton optim prin amestecarea celor trei culori. Nuanțele pot fi,… Descriere și parametrii

Descriere

Fardul de obraz tricolor Blush Couture oferă o combinație perfectă de trei culori care se potrivesc cu fiecare ton al pielii. Creați un ton optim prin amestecarea celor trei culori. Nuanțele pot fi, de asemenea, utilizate în mod individual. Textura ușoară este ușor de aplicat și are un efect de lungă durată. modelul grafic care împodobește cutia, este, de asemenea, gravat în fardul de obraz. Nu conține lanolină, ulei mineral și parabeni.

Caracteristici:

  • pudră/ fard de obraz,
  • efect de lungă durată,
  • combinație de 3 culori,
  • textură ușoară,
  • este ușor de aplicat,

Fardul de obraz, se aplică pe make-up cu o perie pentru fard de obraz. Puteți utiliza culorile separat sau le puteți amesteca împreună.