Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ruj hidratant Perfect Color Lipstick - Limited Design 4 g

Brand: Artdeco
Rujul hidratant Perfect Color Lipstick oferă buzelor nu numai o culoare bogată, cu o acoperire optimă, dar, de asemenea, cea mai eficientă îngrijire. Datorită structurii 3D de îngrijire și netezire… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Rujul hidratant Perfect Color Lipstick oferă buzelor nu numai o culoare bogată, cu o acoperire optimă, dar, de asemenea, cea mai eficientă îngrijire. Datorită structurii 3D de îngrijire și netezire rujul oferă buzelor un aspect complet de culoare, în plus cu garanția efectului de nutriție și hidratare. Combinația de ceară și structura inovativă de gel oferă o textură moale si ușoară ,astfel încât buzele sunt acoperite cu un film colorat uniform. Ingredientele hidratante hrănesc buzele cu acid hialuronic, derivați de aminoacizi, extracte de crin si orhidee lunara, ulei de porumb, unt de mango, ceara, și vitamina E protejează delicat buzele sensibile de factorii externi.

Caracteristici:

  • ruj hidratant,
  • ediție limitată,
  • oferă buzelor intensitate,
  • le hidratează,
  • înmoaie, 

Aplicați pe buze după cum este necesar.