Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Placă de păr BaByliss Pro Titanium-Ionic roșie

Brand: BaByliss PRO
Această placă este datorită suprafeței sale de titan potrivită pentru îndreptare perfectă,și călcare cheratinei tehnice. Plăcile de titan mențin temperatura stabila, sunt rezistente la substanțe… Descriere și parametrii

Descriere

Această placă este datorită suprafeței sale de titan potrivită pentru îndreptare perfectă,și călcare cheratinei tehnice. Plăcile de titan mențin temperatura stabila, sunt rezistente la substanțe chimice, datorită suprafeței netede oferă părului un finisaj lucios. Tehnologia ionizantă lasă părul fără electricitate statică și catifelat,moale. Temperatura reglabilă de la 150 ° C la 230 ° poate fi utilizată pentru toate tipurile de păr, de la fin pană la părul indisciplinat. O parte a plăcii este capacul rezistent la căldura.

Caracteristici:

- placă de păr profesională
- suprafețe de titan
- potrivită pentru aplicarea cheratinei
- Advanced Heat Management System ™ - o încălzire imediată și stabilă a suprafețelor
-temperatură reglabilă 150 ° C - 230 °C
-Ecran LED:
-funcția de ionizare,
-potrivită pentru toate tipurile de păr,

Utilizați conform instrucțiunilor anexate.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde