Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam după ras cremos pentru bărbațiCannabis 200 ml

Balsamul ușor, unic după bărbierit cu mirosul de Black Diamond combină toate cerințele unui mijloc modern și elegant de îngrijire a pielii după ras în fiecare zi. Fabricat in formulare BIO fără SLS,… Descriere și parametrii

Descriere

Balsamul ușor, unic după bărbierit cu mirosul de Black Diamond combină toate cerințele unui mijloc modern și elegant de îngrijire a pielii după ras în fiecare zi. Fabricat in formulare BIO fără SLS, SLES, produse petroliere, siliconi, parabeni și parfumuri iritante. Conținutul de alcool este redus, astfel încât să se elimine senzația de arsură neplăcută pe piele, dar oferă în continuare dezinfecția adecvata a leziunilor minore ale pielii. Efectul relaxant ,răcoritor este oferit pe termen lung de mentol. Pantenolul și glicerina, împreună cu niacinamida asigura hidratarea si regenerarea pielii, uleiul popular și extractul de canabis cu ulei de argon înmoaie pielea. Împotriva îmbătrânirii pielii și la protecția împotriva formării ridurilor ajuta carnozina, inozitolul, tocoferolul. Conține componentul îndrăgit, care previne formarea ridurilor, coenzima Q10. Balsamul este fabricat pe baza de matrice poliacrilata, ceea ce îl face foarte delicat pentru piele, se răspândește ușor și este absorbit rapid.

Caracteristici:

  • Balsam după ras pentru bărbați,
  • in calitate BIO,
  • nu produce senzație de ardere a pielii,
  • cu efect de răcire.
  • hidratează pielea,
  • calmează iritația,
  • regenerează pielea,

Cum se folosește

După ras cu palmele răspândiți o cantitate potrivita in piele. În acest fel puteți trata întreaga față în mod regulat.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde