Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam pentru păr normal să gros Be Fabulous ( Daily Care Normal/Thick Hair Cream Conditioner)

Balsam pentru păr normal să gros, restabilește echilibrul de păr și hidratare. Aceasta le aduce o crema cuprinzatoare sistem de ingrijire: protectie C olor (protejeaza culoarea), R epair (reînnoirea… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Balsam pentru păr normal să gros, restabilește echilibrul de păr și hidratare. Aceasta le aduce o crema cuprinzatoare sistem de ingrijire: protectie C olor (protejeaza culoarea), R epair (reînnoirea fibrei de păr), E nhancement (pentru strălucire), A NTI-vârstă (încetinește păr îmbătrânire), M oisturizing (hidratare). De asemenea , este potrivit pentru parul colorat.

 

Parul tau va fi hidratat, luminos moale și strălucitor!