Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam pentru regenerare Urzică 260 ml

Regenerare unică și intensă a tuturor tipurilor de păr. Extract tradițional de urzică în combinație cu hidrolizat de cheratină, cu cofeină care întărește părul și cu ulei de argan, pentru suplețea și… Descriere și parametrii

Descriere

Regenerare unică și intensă a tuturor tipurilor de păr. Extract tradițional de urzică în combinație cu hidrolizat de cheratină, cu cofeină care întărește părul și cu ulei de argan, pentru suplețea și strălucirea părului. Extracte de plante împreună, într-un preparat modern. Hidrolizatul de cheratina din lână de oaie, conține aminoacizi identici cu aminoacizii din părul uman. Adăugarea cisteinei aminoacidului pur contribuie la maximizarea regenerării, deoarece conținutul său crește de până la zece ori cantitatea normală în produse similare. Rezultatul este un miros tipic „sulfuros” al produsului. Odată cu utilizarea balsamului are loc refacerea structurii firelor de păr deteriorate de lumina solară, vopsire, ondulare permanentă, uscare, decolorare și îmbătrânire. Părul devine mai rezistent, își reface elasticitatea, luciul și nu se mai încurcă. Balsamul este completat cu pantenol regenerativ și lecitină vegetală. Regenerarea și nutriția părului este susținută de ulei de germeni cu vitaminele B1, B2, B6 și alții. Și argon ulei. După aplicarea produsului, volumul părului crește și devine strălucitor.

Caracteristici:

  • balsam pentru toate tipurile de păr,
  • regenerează intens părul,
  • oferă strălucire părului,
  • îl face mai rezistent
  • previne ruperea lui.
  • devine ușor de pieptănat,
  • oferă volum părului.

Cum se folosește

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: