Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam regenerant Bere 260 ml

Regenerare unică și intensă a tuturor tipurilor de păr. Extract tradițional de mesteacăn în combinație cu hidrolizat de cheratină ,cu tonic de păr cu cafeină care întărește părul, cu ulei de argon… Descriere și parametrii

Descriere

Regenerare unică și intensă a tuturor tipurilor de păr. Extract tradițional de mesteacăn în combinație cu hidrolizat de cheratină ,cu tonic de păr cu cafeină care întărește părul, cu ulei de argon pentru suplețea și strălucirea părului. Extracte din plante împreună într-un preparat modern. Hidrolizat de keratină din lână de oaie, conține aminoacizi identici cu cei ai părului uman. Adăugarea cisteinei aminoacidului pur contribuie la maximizarea regenerării, deoarece conținutul său crește de până la zece ori cantitatea normală în produse similare. Rezultatul este un miros tipic „sulfuros” al produsului. Odată cu utilizarea balsamului are loc refacerea structurii firelor de păr deteriorate de lumina solară, vopsire, ondulare permanentă, uscare, decolorare și îmbătrânire. Părul devine mai rezistent, își reface elasticitatea, luciul și nu se mai încurcă. Balsamul este completat cu pantenol regenerator și lecitină vegetală. Regenerarea și nutrițiea parului se face cu ajutorul uleiului de germeni cu vitaminele B1, B2, B6 și altele,dar și cu uleiul de argon. După aplicarea produsului, volumul părului crește și devine strălucitor.

Caracteristici:

  • balsam pentru toate tipurile de păr,
  • regenerează intens părul,
  • oferă strălucire părului,
  • reface părul
  • îl face mai rezistent
  • îi readuce elasticitatea.
  • oferă volum părului

Cum se folosește

Se aplică pe părul umed, se lasă să acționeze pentru o perioadă de timp și apoi se clătește.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: