Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bază sub machiaj pentru toate tipurile de piele Flawless Bulldog Original (Primer) 30 ml

Brand: Barry M
Baza sub machiaj pregătește pielea pentru aplicarea machiajului sau pudrei, are un efect mat ,catifelează pielea și îi oferă hidratarea necesară. Umple porii și după aplicare se absoarbe imediat în… Descriere și parametrii

Descriere

Baza sub machiaj pregătește pielea pentru aplicarea machiajului sau pudrei, are un efect mat ,catifelează pielea și îi oferă hidratarea necesară. Umple porii și după aplicare se absoarbe imediat în piele.

Caracteristici:

  • bază sub make-up,
  • pregătește pielea pentru aplicarea machiajului si pudrei.
  • netezește și catifelează pielea.
  • o luminează.

Se distribuie uniform pe fata, sau la punctele dorite înainte de aplicarea machiajului folosind degetele,burete sau o perie.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde