Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Creme de contur Chisel Cheeks (Contour Cream) 10 g

Brand: Barry M
Bronzerul cremos este un stick de contur pentru desenarea formei fetei perfectă. Acoperă perfect imperfecțiunile si evidențiază contururile dvs. Bronzerul luminos și întunecat și iluminatorul în… Descriere și parametrii

Descriere

Bronzerul cremos este un stick de contur pentru desenarea formei fetei perfectă. Acoperă perfect imperfecțiunile si evidențiază contururile dvs. Bronzerul luminos și întunecat și iluminatorul în stick este foarte ușor de aplicat și vă va ajuta să obțineți u aspect impecabil in câteva secunde. 

Caracteristici:

  • bronzer pentru contur,
  • creează caracteristici perfecte,
  • iluminează,
  • se adaptează la toate tipurile de piele.
  • rezultat natural. 

Puteți aplica cu ușurință stick-ul fără utilizarea de perii. Apoi, pur și simplu masați ușor cu degetele.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde