Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Săpun lichid pentru mâini Lemon Meringue(Hand Wash) 500 ml

Săpunul pentru mâini din colecția inspirată de flamingo roz vă va încânta nu numai prin designul său jucăuș, ci și prin mirosul irezistibil al tortului de lămâie. Folosiți pompa pentru a aplica… Descriere și parametrii

Descriere

Săpunul pentru mâini din colecția inspirată de flamingo roz vă va încânta nu numai prin designul său jucăuș, ci și prin mirosul irezistibil al tortului de lămâie. Folosiți pompa pentru a aplica produsul pe palmele mâinilor, masați-l, clătiți-l cu apă caldă și bucurați-vă de parfumul de lungă durată care vă va converti saliva. Lămâia acidulată, coaja de lămâie și crema de vanilie bătută garantează o răcorire perfectă și o piele catifelată, parfumată. fără parabeni, potrivit pentru vegani. Fabricată in Anglia.

Caracteristici:

  • săpun de mâini,
  • cu aroma de plăcintă de lămâie,
  • Spală mâinile,
  • hidratează pielea mâinilor,
  • potrivit pentru vegani.
  • este fără parabeni,

Aplicați produsul pe palme cu pompa, masați, clătiți cu apă caldă.

Nu este destinat să îndepărteze machiajul și să demachieze.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde