Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bețișoare cu vată Cosmetic 200 buc.

Brand: Bel
Bețișoare cu vată Cosmetic sunt ideale pentru igiena și îngrijirea zilnică. Structura fină a bumbacului cu microfibră permite îngrijirea blândă, fibrele lungi de bumbac asigură apoi o înfășurare… Descriere și parametrii

Descriere

Bețișoare cu vată Cosmetic sunt ideale pentru igiena și îngrijirea zilnică. Structura fină a bumbacului cu microfibră permite îngrijirea blândă, fibrele lungi de bumbac asigură apoi o înfășurare fermă a unei cantități suficiente de vată pe bețișor. Bețișoarele sunt din hârtie și astfel sunt ecologice. 

Caracteristici:

  • bețișoarele cu bumbac au mult bumbac cu microfibră,
  • bețișoarele sunt din de hârtie solidă,
  • potrivite pentru igena zilnică.

Folosiți în funcție de necesități.