Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bețișoare cu vată Premium cu aloe vera cu provitamina B5 200 buc.

Brand: Bel
Bețișoarele cu vată cu aloe vera cu provitamina B sunt ideale pentru igiena si îngrijirea zilnică. Structura fină de bumbac cu microfibra permite îngrijirea delicată, cu fibre lungi de bumbac,… Descriere și parametrii

Descriere

Bețișoarele cu vată cu aloe vera cu provitamina B sunt ideale pentru igiena si îngrijirea zilnică. Structura fină de bumbac cu microfibra permite îngrijirea delicată, cu fibre lungi de bumbac, asigura o cantitate suficientă de vată pe un băț. Bețișoarele din plastic sunt rezistente și pot rezista la presiune, astfel încât nu se rup și asigura utilizarea în condiții de siguranță. Aloe vera și provitamina B, apoi hrănește si calmează pielea.

Caracteristici:

  • Bețișoare cu vată cu aloe vera cu provitamina B,.
  • potrivite pentru igiena zilnică.
  • vată cu microfibră,
  • bețe flexibile.

Utilizați după cum este necesar.