Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crema epilatoare cu argilă verde Vanity Argila (Hair Crema de Eliminare) 100 ml

Brand: Bielenda
Crema depilatoare cu argilă verde și suc de aloe vera va va ajuta să scăpați de firele de păr repede și eficient. După utilizare pielea va fi netedă, calmată și moale fără păr. Acționează bine si… Descriere și parametrii

Descriere

Crema depilatoare cu argilă verde și suc de aloe vera va va ajuta să scăpați de firele de păr repede și eficient. După utilizare pielea va fi netedă, calmată și moale fără păr. Acționează bine si pentru firele de păr scurt și oferă netezime timp de până la o săptămână.