Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă hidratantă depilatoare Vanity Soft Expert (UltraMoistureHair Removal Cream Body Bikini) 100 ml

Brand: Bielenda
Crema hidratantă depilatoare ușor și fin va îndepărta părul în zona bikini. Îndepărtează chiar și cele mai scurte fire de păr, depilarea este rapidă si fără durere. Substanțele active previn… Descriere și parametrii

Descriere

Crema hidratantă depilatoare ușor și fin va îndepărta părul în zona bikini. Îndepărtează chiar și cele mai scurte fire de păr, depilarea este rapidă si fără durere. Substanțele active previn creșterea altor fire de par , calmează pielea iritată și oferă hidratare.