Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crema matifiantă pentru față Vegan Muesli 50 ml

Brand: Bielenda
Datorită compoziției sale unice, crema de echilibrare matifiantă oferă o îngrijire eficientă a pielii acolo unde are cea mai mare nevoie. Reglează producția de sebum și matifiază pielea.  Susține… Descriere și parametrii

Descriere

Datorită compoziției sale unice, crema de echilibrare matifiantă oferă o îngrijire eficientă a pielii acolo unde are cea mai mare nevoie. Reglează producția de sebum și matifiază pielea.  Susține eficient lupta împotriva imperfecțiunilor pielii, reduce apariția porilor, revigorează și hidratează pielea.