Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mască detoxifiantă cu argilă pentru pielea grasă si mixtă Botanical Clays (Vegan Mask) 8 g

Brand: Bielenda
Masca detoxifiantă pentru ten gras și mixt, curăță fin pielea,o netezește și o luminează. Perfect curăță orice murdărie, îndepărtează celulele moarte ale pielii si reglează producția de sebum.… Descriere și parametrii

Descriere

Masca detoxifiantă pentru ten gras și mixt, curăță fin pielea,o netezește și o luminează. Perfect curăță orice murdărie, îndepărtează celulele moarte ale pielii si reglează producția de sebum. Îmbunătățește starea acneei si după utilizare, pielea va fi mai sănătoasă și plină de vitalitate.