Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

MascăDetoxifiantă 3D Monster (Detox ifying Sheet Mask) 1 buc.

Brand: Bielenda
Masca detoxifiantă crazy ajută în mod eficient la eliminarea celulelor moarte ale pielii. Profund hidratează, regenerează si luminează pielea fetei. Lasă pielea curată, moale și netedă, oferindu-i… Descriere și parametrii

Descriere

Masca detoxifiantă crazy ajută în mod eficient la eliminarea celulelor moarte ale pielii. Profund hidratează, regenerează si luminează pielea fetei. Lasă pielea curată, moale și netedă, oferindu-i prospețime. Oferiți pielii această îngrijire perfecta.

Caracteristici:

  • îngrijește pielea,
  • detoxifica,
  • hidratează și hrănește,
  • împrospătează și luminează pielea.
  • lasă pielea curată și fină.

Scoateți masca din pachet și desfășurați-o în palme. Aplicați-o pe față cu partea moale și umedă (conform găurilor pentru ochi, nas, gură). Neteziți masca cu degetele, ca să adere perfect pe piele. Lăsați să acționeze pentru timpul indicat pe ambalaj. Apoi scoateți masca de pe față și cu vârfurile degetelor masați ușor serul rămas până la absorbția completă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde