Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ser activ de întărire și întindere Anti-Cellulite (Serum Actively Fermitate) 250 ml

Brand: Bielenda
Serul corporal face pielea mai fermă și reduce vizibil aspectul exterior cu celulită. Rețeta pentru substanțe anticelulitice eficiente selectate cu atenție conferă fermitate pielii și o netezește.… Descriere și parametrii

Descriere

Serul corporal face pielea mai fermă și reduce vizibil aspectul exterior cu celulită. Rețeta pentru substanțe anticelulitice eficiente selectate cu atenție conferă fermitate pielii și o netezește. Oferă un efect rapid și vizibil care îmbunătățește aspectul pielii feselor și coapselor. 

Efecte:

  • susține procesul de reînnoire celulară,
  • reduce vizibil celulita,
  • face pielea mai fermă,
  • restabilește elasticitatea.

Masați serul intens, cu mișcări circulare pe celulită. Utilizați în fiecare dimineață și seară timp de aproximativ 2-3 minute.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde