Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă autobronzantă pentru pielea luminoasă Magic Bronze(BronzingBody Foam) 150 ml

Brand: Bielenda
Cu spuma autobronzantă veți obține o piele bronzată și radiantă. Spuma este potrivită pentru tipul luminat al pielii. Asigură un bronz de lungă durată și uniform. Spuma bronzantă minimalizează… Descriere și parametrii

Descriere

Cu spuma autobronzantă veți obține o piele bronzată și radiantă. Spuma este potrivită pentru tipul luminat al pielii. Asigură un bronz de lungă durată și uniform. Spuma bronzantă minimalizează dungile și petele. Se absoarbe rapid și, în plus, lasă pielea hrănită.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde