Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bio Rakytníkový sirup 250 ml - SLEVA - poškozená krabička

Brand: Weleda
Bio aktivní látky v rakytníkovém sirupu jsou součástí přírodního komplexu vitamínů a minerálů, proto jsou pro lidský organismus přirozené, a tím pádem i výborně využitelné. Rakytníkový sirup je… Descriere și parametrii

Descriere

Bio aktivní látky v rakytníkovém sirupu jsou součástí přírodního komplexu vitamínů a minerálů, proto jsou pro lidský organismus přirozené, a tím pádem i výborně využitelné. Rakytníkový sirup je účinnou prevencí proti chřipkovému onemocnění, je vhodný jako doplněk stravy v podzimním a zimním období a dále je vhodný v době zvýšené psychické a fyzické zátěže.

Bobule rakytníku jsou bohaté na vitamín C a další cenné vitamíny a antioxidanty (vitamín A, betakaroten, flavonoidy). Rakytník přispívá k normální činnosti a odolnosti imunitního systému, podporuje správné trávení i normální činnost kardiovaskulárního systému.

Sirup se vyrábí šetrnými metodami z čerstvých, na slunci uzrálých plodů rakytníku a díky přislazení BIO cukrem a BIO medem má příjemnou osvěžující chuť.

Înștiințare

Consistența densității, posibila ușoară turbiditate și mirosul tipic de cătină sunt un fenomen natural. Agitați înainte de utilizare. Odată deschis, se poate păstra 1-2 luni la frigider. De la vârsta de un an, copiii pot folosi sirop de cătină pentru a crește apărarea organismului. Pentru această vârstă a copilului, vă recomandăm să o amestecați în apă sau ceai sau siropul poate fi adăugat în iaurt sau terci. Într-o formă concentrată, este destinată copiilor mai mari (adică copiilor de vârstă școlară) și adulților. Există, desigur, și excepții, când chiar și copiii mai mici folosesc siropul direct pe linguri și le place foarte mult.

Un supliment alimentar nu înlocuiește o dietă variată. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Odată deschis, închideți bine și păstrați-l în frigider. Utilizați în următoarele 4 săptămâni.