Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apă de păr Împotriva mătreții 215 ml

Apă modernă microbicidă pentru păr împotriva mătreții. potrivită pentru toate tipurile de păr, Îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului, ajustează pH-ul la nivelul optim. Conține balsam… Descriere și parametrii

Descriere

Apă modernă microbicidă pentru păr împotriva mătreții. potrivită pentru toate tipurile de păr, Îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului, ajustează pH-ul la nivelul optim. Conține balsam fără clătire și agent foarte eficient care nimicește microorganismele, care cauzează producția de mătreață. Balsamul fără clătire facilitează pieptănarea și crește volumul părului,previne apariția mătreții. 

Caracteristici:

  • apă pentru păr,
  • reduce mătreața,
  • regenerează pielea capului,
  • ajustează pH-ul la valori optime,
  • facilitează pieptănarea părului,
  • oferă volum coafurii.

Cum se folosește

Utilizați în mod regulat pentru 4 săptămâni .Apa de păr se masează in pielea capului. Nu clătiți. 

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: