Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam fără clătire Macadamia + Coco Milk 260 ml

Combinație unică de cheratină regenerantă cu lapte de cocos si ulei de macadamia pentru părul dvs. frumos. Regenerare unica și intensă a tuturor tipurilor de păr. hidrolizat de keratina conține… Descriere și parametrii

Descriere

Combinație unică de cheratină regenerantă cu lapte de cocos si ulei de macadamia pentru părul dvs. frumos. Regenerare unica și intensă a tuturor tipurilor de păr. hidrolizat de keratina conține aminoacizi identici cu aminoacizii părului uman, Odată cu utilizarea balsamului are loc refacerea structurii firelor de păr deteriorate de lumina solară, vopsire, ondulare permanentă, uscare, decolorare și îmbătrânire. Părul devine mai rezistent, își reface elasticitatea, luciul și nu se încrețește. Balsamul este completat cu pantenol regenerator și lecitină vegetală. Regenerarea și nutriția părului este susținută de uleiul de macadamia si laptele de cocos, cu o varietate de componente nutritive, cum ar fi acizii grași, vitamine, bio minerale și altele. Pentru a maximaliza acțiunea de regenerare, produsul este îmbogățit cu un ingredient principal activ pentru întărire, cisteină si cheratină. Produsul este îmbogățit cu cafeină, care, conform studiilor de asemenea, reduce căderea parului. Utilizați în mod regulat, balsamul fără clătire hrănește părul timp de mai multe ore. Are un nivel ridicat de pieptănare a parului, crescând volumul.. Conținutul flaconului este suficient pentru 100 de aplicații!

Caracteristici:

  • spray de regenerare,
  • potrivit pentru toate tipurile de păr,
  • facilitează pieptănarea,
  • completează părul
  • îl face mai rezistent
  • adaugă strălucire si elasticitate.
  • reduce încrețirea părului,

Cum se folosește

Aplicați cantitatea necesară de produs pe părul spălat cu șampon și clătit cu apă,masați produsul in păr timp de aproximativ 20 de secunde. Uscați cu un prosop, nu clătiți. Apoi aranjați in mod normal.