Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune micelară de curățare Kozí syrovátkapentru pielea sensibilă 255 ml

Loțiunea demachiantă cu parfumare fără alergeni, siliconi, produse petroliere, parabeni, și altele. Cu conținut de ingrediente active (acid hialuronic, pantenol, glicerină, alantoină, lipoamino)… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiunea demachiantă cu parfumare fără alergeni, siliconi, produse petroliere, parabeni, și altele. Cu conținut de ingrediente active (acid hialuronic, pantenol, glicerină, alantoină, lipoamino) asigură hidratarea favorabilă a pielii, limitarea glicolizarii proteinelor îmbunătățește elasticitatea și suplețea pielii, oferă aminoacidul bioactiv glicină, suprimă dezvoltarea multor microbi ale pielii, accelerează recuperarea filmului protector si acid al pielii. Acidul hialuronic cu creatina sunt ingrediente cunoscute pentru activitatea lor anti-rid. Conține acid hialuronic de greutate moleculară mică și greutate moleculară mare pentru o penetrare mai adâncă și formarea peliculei de suprafață.

Zerul de capră conține imunoglobuline, lactoferină, lactoperoxidază, aminoacizi, o gamă completă de vitamine B, vitamina H, biominerale precum calciu, potasiu, fier, iod, cupru, cobalt, zinc, lactoză, acizi organici și grași, cazeină și multe alte ingrediente care susțin hidratarea și finețea pielii dvs. Proiectată pentru curățare profundă. 

Caracteristici:

  • loțiune demachiantă pentru fată.
  • cu zer de capră,
  • cu parfum fără alergeni,
  • potrivită pentru pielea sensibilă,
  • Proiectată pentru curățare profundă.
  • hidratează pielea,
  • oferă finețe pielii,
  • combate ridurile,

Cum se folosește

Pe tamponul demachiant, se aplică în mod repetat loțiunea și cu ștergerea repetată veți curăți pielea.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: 

Înștiințare

Protejați-vă ochii de pătrunderea produsului!.