Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune micelară de curățare Zer de capră pentru pielea sensibilă 255 ml

Loțiunea micelară conține ingrediente tradiționale active în combinație modernă cu alte substanțe active. Principalele componente sunt zerul de capră, glicerina hidratantă, uree și pantenol,… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiunea micelară conține ingrediente tradiționale active în combinație modernă cu alte substanțe active. Principalele componente sunt zerul de capră, glicerina hidratantă, uree și pantenol, alantoina regenerantă, acidul folic tonifiant împreună cu un extract din frunze de canabis. Zerul de capră conține imunoglobuline, lactoferină, lactoperoxidază, aminoacizi, o gamă completă de vitamine B, vitamina H, biominerale precum calciu, potasiu, fier, iod, cupru, cobalt, zinc, lactoză, acizi organici și grași, cazeină și multe alte ingrediente care susțin hidratarea și finețea pielii dvs. Asigură hidratarea pielii, taurina odată cu limitarea glicozilarii proteinelor reduce formarea ridurilor si îmbunătățește elasticitatea pielii, oleoamina adaugă aminoacidul bioactiv glicină, suprimă dezvoltarea multor microbi ale pielii, accelerează recuperarea filmului protector acid și gras pe piele etc. Conceput pentru curățarea profundă după utilizarea loțiunii sau complet independent. Fabricat in formulare BIO nu conține siliconi, parabeni, SLES sau produse petroliere. 

Caracteristici:

  • loțiune micelară,
  • curăță delicat pielea,
  • o hidratează,
  • regenerează,
  • oferă pielii fermitate,
  • de calitate BIO,
  • reduce formarea ridurilor,
  • îmbunătățește elasticitatea pielii,

Cum se folosește

Pe tamponul demachiant, se aplică în mod repetat apa micelară și cu ștergerea repetată veți curăți pielea.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: