Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spray STOP împotriva țânțarilor, căpușelor și insectelor 100 ml

Sprayul oferă o protecție fiabilă și eficientă pe termen lung împotriva căpușelor și țânțarilor. STOP spray din uleiuri vegetale cu parfumul său foarte specific, acoperă majoritatea mirosurilor… Descriere și parametrii

Descriere

Sprayul oferă o protecție fiabilă și eficientă pe termen lung împotriva căpușelor și țânțarilor. STOP spray din uleiuri vegetale cu parfumul său foarte specific, acoperă majoritatea mirosurilor corporale timp de până la 3 ore. Nici măcar nu veți simți prezența diverselor insecte dificile (țânțari, căpușe, cărăbuși, etc ...) Deodorantul este potrivit pentru utilizare mai ales în lunile de vară, când stați în natură, lângă apă, în timpul efortului sporit, sportului etc. Turiștii, pescarii, sportivii și cei cu rulotele vor aprecia spray-ul de buzunar. Are un miros mai puternic de citrice.

 

Caracteristici:

  • respinge insectele,
  • aplicați direct pe piele,
  • durează până la 3 ore,
  • miros de citrice.

Se aplică direct pe piele sau haine. Repetați aplicarea după ce a trecut timpul de efect

Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Protejați ochii, gura și alte mucoase de stropi. Dacă apare o reacție negativă a pielii la orice componentă a produsului, clătiți produsul cu apă și opriți aplicarea pielii. Chiar dacă ați folosit deodorant STOP, după o lungă ședere în natură, examinați-vă cu atenție corpul! A nu se utiliza pe pielea rănită, arsă, iritată sau deteriorată în alt mod. Conține lichid inflamabil din clasa de pericol I., protejați de incendiu, păstrați la temperaturi sub 35 ° C, protejați de copii și animale de companie. 

Nu conține DEET sau CFC, nu este un biocid în sensul legii!

zile
:
ore
:
minute
:
secunde