Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă regenerantă si hidratantă Aquasource Gel 75 ml

Brand: Biotherm
Crema regenerantă si hidratantă Aquasource este potrivită pentru pielea normală si mixtă. În timpul zilei și noaptea, oferă hidratare pielii și restaurează strălucirea naturală a pielii. Textura de… Descriere și parametrii

Descriere

Crema regenerantă si hidratantă Aquasource este potrivită pentru pielea normală si mixtă. În timpul zilei și noaptea, oferă hidratare pielii și restaurează strălucirea naturală a pielii. Textura de cremă-gel se absoarbe ușor in piele și o hidratează profund.

Caracteristici:

  • îngrijește pielea,
  • regenerează și hrănește,
  • hidratează pielea,
  • restabilește apărarea naturală a pielii.
  • Nu lasă un film gras pe piele și nu înfundă porii.

Cum se folosește

Aplicați crema dimineața și / sau seara pe piele și lăsați să se absoarbă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde