Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel-cremă pentru stoparea semnelor de îmbătrânireClinique inteligent Clinical (Multi-Dimensional Age Transformer Duo) 15 ml

Brand: Clinique
Crema de piele Clinique Smart Clinical MD este un gel cu două componente pentru față și gât care combate principalele semne ale îmbătrânirii. Secțiunea Resculpt oprește și modelează contururile,… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de piele Clinique Smart Clinical MD este un gel cu două componente pentru față și gât care combate principalele semne ale îmbătrânirii. Secțiunea Resculpt oprește și modelează contururile, secțiunea Revolumize reface volumul pierdut. 

Caracteristici:

  • gel-cremă cu două componente pentru piele matură,
  • reduce ridurile,
  • netezește pielea,
  • o hidratează,
  • reface aspectul tânăr al pielii.

Folosiți dimineața și seara. Aplicați Resculpt cremă, pe marginea maxilarului inferior, a gâtului și a decolteului. Aplicați Revolumize cremă, pe față și pielea din jurul ochilor, gurii și frunții.

Spoturi

Alegeți si alte produse de la marca Clinique:
zile
:
ore
:
minute
:
secunde