Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rimel pentru gene dese cu volum Volume Unico (Mascara) 13 ml

Brand: Collistar
Mascara pentru gene dese Volume Unico, oferă genelor volumul maxim instantaneu și datorită conținutului de peptide și pantenol, întărește genele din interior. Peria dublă asigură aplicarea perfectă a… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mascara pentru gene dese Volume Unico, oferă genelor volumul maxim instantaneu și datorită conținutului de peptide și pantenol, întărește genele din interior. Peria dublă asigură aplicarea perfectă a rimelului chiar și pe cele mai scurte gene.

Caracteristici:

  • adaugă volum genelor,
  • îndesește genele,
  • adaugă strălucire genelor,
  • rezistență de lungă durată pentru un machiaj perfect toată ziua,
  • peria precisă înfășoară fiecare geană cu vopsea.

Aplicați cu mișcări fine pe gene.