Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de mâini Růže (Hand Cream)

Brand: LOccitane En Provence Cod: kDKR7090
Variante produs (1):

Descriere

Crema pentru mâini cu parfum de trandafiri din Provence.

Caracteristici:

  • cu unt de shea,
  • îngrijește pielea mâinilor ,
  • protejează și hidratează.
  • se absoarbe repede,

Aplicați crema pe mâini ori de cate ori este nevoie.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: LOccitane En Provence

L'Occitane en Provence, cosmetice franceze cunoscut mai ales sub numele de L'Occitane prescurtată, sunt printre cele mai stimat absolut. Numele înseamnă "femeie de Occitanie", care este o provincie medieval care se întindea peste sudul Franței de la est la vest. Succesorul această regiune importantă și în același loc de unde vine de la produsele L'Occitane este magic Provence. Istoria brandului datează din 1976, când Olivier Baussan fondat pentru a sărbători și să păstreze tradițiile natal Provence său.

Produsele de bază sunt uleiuri esențiale și ingrediente naturale. Acestea sunt un atent alese pentru eficiența și capacitatea de a da pielii ceea ce este nevoie pentru a fi frumos. Facilități L'Occitane lor înlocuiește sistematic substanțe artificiale celor bază naturală ori de câte ori este posibil deja. Printre ingredientele uluitoare naturale utilizate pentru producția de L'Occitane Immortelle includ, de exemplu, încă din Evul Mediu cunoscut pentru efectele sale terapeutice și captivant parfum mirt din Corsica, unt de miraculos de shea din Burkina Faso, fructe de cultivatori migdale în Provence, hidratare și revitalizarea sau Angelica simbol aromatic de Provence - lavanda.

Produse de marcă L'Occitane va incanta simturile si te aduce mereu un moment de relaxare si satisfactie!

...Mărimi
LOccitane En Provence
zile
:
ore
:
minute
:
secunde