Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă hidratantă calmantă după bronzare Tan Maximizer (Repairing Hawaiian Tropic After Sun Soothing Moisturizer) 75 ml

Brand: Lancaster
Crema hidratantă calmantă după bronzare Tan Maximizer calmează pielea imediat după bronzare și se extinde rezistenta tonului de bronz al pielii. Acesta stimulează producția de melanină de lungă… Descriere și parametrii

Descriere

Crema hidratantă calmantă după bronzare Tan Maximizer calmează pielea imediat după bronzare și se extinde rezistenta tonului de bronz al pielii. Acesta stimulează producția de melanină de lungă durată , hidratează pielea și susține regenerarea naturală. Împiedică deteriorarea pielii, acesta poate fi folosit pe față și corp, are o textură cremoasă plăcută, care se absoarbe imediat si nu lasă pe piele o senzație de grăsime.

Caracteristici:

  • crema calmanta după bronzare.
  • hidratează pielea,
  • Prelungește tonul bronzat al pielii,
  • regenerează pielea,
  • nu usucă pielea.
  • se absoarbe repede. 

Se aplică pe pielea curată a întregului corp după bronzare.