Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crema iluminatoare de ochi cu peptide 30 ml

Brand: RYOR
Crema de ochi pentru tratamentul intensiv al pielii combină îngrijire delicată dar foarte eficientă pentru zona ochilor. Complexul de ingrediente active asigură netezirea contururilor faciale,… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de ochi pentru tratamentul intensiv al pielii combină îngrijire delicată dar foarte eficientă pentru zona ochilor. Complexul de ingrediente active asigură netezirea contururilor faciale, reducând în același timp apariția cercurilor de sub ochi. Cu aplicarea regulată are loc ameliorarea semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii, nu numai în zona ochilor, dar si ridurile fine din jurul gurii, nasului sau între sprâncene. Combinația unică de peptide promovează reducerea pungilor de sub ochi și îmbunătățește, de asemenea, rezistența și elasticitatea pielii. Extractul de plante asigură vitalitatea pielii, iluminare și nivelarea acesteia.

Caracteristici:

  • îngrijește pielea din jurul ochilor,
  • elimină cercurile de sub ochi, liniile fine si semnele vizibile ale îmbătrânirii.
  • ajută la netezirea contururilor faciale.
  • Oferă elasticitate pielii și rezistență,
  • luminează zona ochilor.
  • fără parfumare,
  • testat dermatologic,

Cum se folosește

Aplicați ușor cu degetele pe pielea curata din zona ochilor, în mod ideal, dimineața și seara.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde