Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune pentru bronzare cu pulverizator Sun SPF 15 (Water Resistant Milk Spray) 200 ml

Brand: Dermacol
Loțiune de corp emolientă, rezistentă la apă cu factor de protecție 15. Se absoarbe bine,este rezistentă la apă și în același timp protejează pielea de îmbătrânirea prematură. Pulverizatorul practic… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiune de corp emolientă, rezistentă la apă cu factor de protecție 15. Se absoarbe bine,este rezistentă la apă și în același timp protejează pielea de îmbătrânirea prematură. Pulverizatorul practic permite aplicarea rapidă și uniformă. Conține filtre UVA si UVB, vitamina E, beta-caroten, pantenol și ulei de migdale.

Caracteristici:

  • loțiune de corp pentru bronzare,
  • pentru toate tipurile de piele,
  • pulverizator practic pentru o aplicare ușoară. 

Pulverizați pe pielea curată a întregului corp, înainte de expunerea la soare. Se repetă aplicarea în mod regulat, mai ales după transpirație, baie sau ștergere cu prosop. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde